Skischoen en zolen custom made

Custom fit

Aanschaf skischoenen op afspraak, ook 's avonds

Aanpassen van de skischoen kan op vele uiteenlopende manieren gebeuren, doordat de skischoen een harde plastische buitenschaal heeft kan deze vervormd worden d.m.v. verwarmen/ oven of vacuumsysteem en in vorm te drukken/ persen of door extra ruimte te frezen.

Het voetbed (een goede ondersteuning voor de voet) is van cruciaal belang voor gezonde pijnloze voeten. Wij maken geheel op maat custom Fit zolen van Sidas. Deze zolen worden gevormd naar uw persoonlijke afdruk.

Wij passen binnenschoenen en Customzolen aan voor mensen met de volgende klachten:

 1. Verkorte achillespees
 2. Smalle hiel
 3. Brede voorvoet
 4. Spreidvoet
 5. Tintelende, kramp of brandende voeten
 6. Gevoelloosheid in de voorvoet
 7. Hallux Valgus, knobbel aan de zijkant van de voet aan het begin van de grote teen
 8. Verdrukking van kleine teen
 9. Pijnlijke enkel
 10. Last aan scheenbeen

Als een voet echt voor veel problemen zorgt of als je de perfecte pasvorm wilt is een Custom Fit binnenschoen met Custom Fit zool de ideale oplossing. De binnenschoen wordt d.m.v. warmte helemaal naar de voet gevormd. De Custom zool wordt gemaakt op uw persoonlijke afdruk in gelpads.

Een uitstekende fit wordt door beide gecreëerd voor een zo direct mogelijke sturing met het minste krachtverlies.

Wij werken met de Vacuum Comfort Fit schoenen van het merk Fischer en de Custom Shell schoenen van het merk Salomon. Door vacuum en warmte kunnen deze modellen volledig op uw persoonlijk anatomie worden aangepast.

Voor een uitgebreid advies kunt u altijd terecht in de winkel, bij Jolanda van Diemen, zij heeft jaren ervaring, ook als pedicure en is kundig getraind in het aanmeten en aanpassen van uw huidige of nieuwe aangekochte skischoenen.

Advies t.b.v. uw bezoek:

 1. Houd rekening ermee dat uw bezoek ongeveer anderhalf uur duurt voor de aanschaf van uw skischoenen.
 2. Neem uw eigen ski- sokken mee, niet te dik. Liefst anatomische Falke sokken SK 4 of SK 5. Wij hebben deze modellen als pas sokken.
 3. Wij adviseren u een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen i.v.m. drukte.